Joi,  23 noiembrie, de la ora 15.00, Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP se întâlnește în cadrul unei noi sesiuni, pentru a discuta despre modificările fiscale semnificative intrate în vigoare în 2023. Experți în domeniul fiscal vor aborda subiecte precum precum impozitul minim, e-factura, plafoanele pentru plăți și încasări numerar, retrospectiva altor prevederi fiscale introduse în 2023, precum și spețe legate de inspecția fiscală.

Ediția din luna noiembrie, cu tema „Final de an – Sumar al modificărilor fiscale importante din 2023”, va fi moderată de Alina Timofti, Partener NNDKP Consultanță Fiscală, și îi va avea ca invitați pe Silviu Bădescu, Partener NNDKP Consultanță Fiscală, Alexandru Aparaschivei, Partener NNDKP Consultanță Fiscală și Ciprian Păun,  Partener NNDKP, Coordonator Birou Cluj-Napoca.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma ZOOM. Participarea este gratuită pentru profesioniștii din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori, pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă aici, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare de aici.

Comunitatea CELF-Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitiățile comunității sunt publicate pe pagina de LinkedIn.