Startup-ul românesc PropTech Bright Spaces se lansează în Marea Britanie

Bright Spaces semnează primul parteneriat internațional și se extinde în Marea Britanie, după ce și-a validat deja soluția la nivel local. Prin această colaborare, compania Moorland Property Solutions Ltd., cu sediul în Manchester, face un pas important spre digitalizare și va începe să folosească platforma dezvoltată de Bright Spaces pentru a-și prezenta clădirea de birouri Brickfield Business Center, din Northwich, din decembrie 2020.

Bright Spaces dezvoltă prima soluție digitală completă de vizualizare pentru spațiile de birouri, punând la dispoziție un proces de închiriere mai eficient și optimizat pentru chiriași, agenți și dezvoltatori. Soluția integrează elemente de interactivitate, realitate virtuală, randări 3D și automatizări și poate fi folosită pentru orice spațiu, indiferent de mărime sau locație.

Anul acesta, Bright Spaces a făcut parte din cea de-a 8-a cohortă a acceleratorului Pi Labs și și-a validat soluția în România, unde a semnat deja parteneriate cu dezvoltatori cunoscuți.

”Suntem încântați să semnăm primul nostru parteneriat în Marea Britanie și suntem mândri de încrederea pe care ne-o acordă Moorland Property Solutions Ltd. Este un pas mare pentru noi, căci ne dorim să accesăm mai multe piețe internaționale și să facem această soluție accesibilă oricărui potențial chiriaș sau agent care vrea să vizualizeze un spațiu de birouri într-un mod sigur, digital, inovator. Abia așteptăm să lansăm platforma împreună cu partenerul nostru și suntem siguri că prezentarea remote 3D va deveni standardul în industrie”, spune Bogdan Nicoară, CEO & Cofounder, Bright Spaces.

Soluția personalizată pentru Brickfield Business Centre, Northwich va putea fi folosită începând cu luna decembrie 2020 și se estimează că va duce la o creștere a numărului de solicitări relevante. Pentru Bright Spaces, planurile de viitor includ continuarea dezvoltării în Marea Britanie, în alte țări europene, precum și parteneriate globale.