Alcatraz AI, un startup bulgar care a dezvoltat o soluție de securitate pentru a oferi acces în diferite spații utilizând autentificarea facială 3D și inteligența artificială, vizează o rundă de 1 milion euro pe SeedBlink.

Oportunitatea a fost lansată pe SeedBlink săptămâna aceasta, tichetele de investiție începând de la 2.500 sau 1.000 euro pentru cei cu abonament Club.

Compania va utiliza finanțarea pentru extindere globală și dezvoltarea produsului în contextul în care organizațiile continuă să își modernizeze sistemele de control al accesului.

Alcatraz Ai a anunțat recent că a obținut o finanțare Serie A în valoare de 25 de milioane de dolari. Suma vizată pe SeedBlink face parte din această finanțare Serie A.

Rock, produsul emblemă al companiei, este implementat la unele dintre cele mai de succes companii din lume, inclusiv 25 de organizații din Top Fortune 500. Peste un milion de angajați din mai mult de zece țări implementează soluții Alcatraz.

„Vince – fondatorul Alcatraz – este un vizionar adevărat și, împreună cu echipa sa, a reușit să lanseze și să dezvolte o companie care va redefini securitatea fizică pentru toată lumea. Cele mai inovatoare companii de tehnologie din lume au implementat soluția Alcatraz AI în clădiri, ceea ce vorbește de la sine. Runda lansată pe SeedBlink este singura oportunitate pentru investitorii privați ​​de a participa la finanțarea Seria A a acestui startup bulgar remarcabil, în aceleași condiții alături de investitori instituționali”, a declarat Laurențiu Ghenciu, Chief Business Officer SeedBlink.