Sesiunea dedicată digitalizării spitalelor publice, din cadrul Conferinței Naționale Spital Connect, va reuni profesioniști cu experiență în implementarea soluțiilor de digitalizare a sistemului de sănătate, cu specialiști în accesarea de fonduri nerambursabile disponibile pentru acest sector.

Întregul eveniment ce va avea loc în 23-24 mai, la București, la Hotel Novotel, urmează să fie un dialog contructiv, menit să expună oportunități, să faciliteze înțelegerea modului în care pot fi accesate fonduri nerambursabile și să încurajeze inițierea și implementarea de proiecte ulterioare.

Mai mult de atât, în timpul evenimentului, reprezentanții instituțiilor pot beneficia de sprijinul organizatorilor pentru a prezenta proiectele pe care le-au implementat deja și care au îmbunătățit activitatea spitalului lor.

Întâlnirea din acest an are ca subiect principal accesarea de fonduri nerambursabile pentru reabilitarea și digitalizarea spitalelor publice din România – nevoi, programe de finanțare disponibile pentru dezvoltarea, modernizarea infrastructurii și digitalizarea spitalelor publice, modalități de accesare și implementare, studii de caz ș.a.

Detalii despre alocutorii invitați și opțiunile de participare la Spital-Connect sunt disponibile pe platforma www.spitalconnect.ro. Reprezentanții instituțiilor publice (spitale sau alte organizații din domeniul sanitar) se pot înscrie prin completarea formularului de participare disponibil pe link-ul următor: https://www.spitalconnect.ro/#inregistrare.

Conferința Spital Connect este organizată de Oameni și Companii-OSC. OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.