BusinessMark revine, pe 13 iunie 2023, la Iași cu un nou eveniment din seria „CFO Conference”, ce va aduce împreună lideri financiari din companii de top, pentru a discuta și schimba idei valoroase despre modalitățile prin care directorii financiari pot contribui la stabilitatea organizației, într-un mediu volatil.

Specialiștii din domeniu sunt invitați la Palas Congress Hall, pentru a explora impactul factorilor externi asupra mediului economic și modul în care directorii financiari își gestionează responsabilitățile și obiectivele de creștere pe termen lung ale companiilor.

De asemenea, vor fi prezentate și analizate tendințe legislative și fiscale la nivel internațional, alături de cele mai recente modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală. Participanții vor fi informați despre provocările fiscale majore ale anului 2023 și vor avea ocazia de a învăța de la experți în domeniu.

„CFO Conference Iași” va include o sesiune de prezentări și un panel de dezbatere, la care vor participa:

  • Guillaume Macczak, GBS & Finance Advisory Lead, Partner, EY România
  • Loredana Rotariu-Bosnosanu, CFO, Zeelandia
  • Tiberiu Stoian, CEO, EXONIA
  • Mircea Varga, Chairman of the Board, Teilor Holding, Administrator independent, Perla Harghitei (apă minerală), Board Member, Safetech Innovations
  • Cristina Saulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing
  • Costin Manta, Partener, Departamentul de Impozite Indirecte, EY România

Audiența evenimentului include directori financiari, directori generali, controlleri financiari, directori economici, directori contabili, consultanți fiscali, contabili, auditori, analiști financiari și antreprenori.

Evenimentul se va desfășura doar în format fizic, la Palas Congress Hall, iar biletele pot fi achiziționate aici. Pentru mai multe detalii despre agendă și tematică, vă rugăm să accesați site-ul sau să ne scrieți la adresa office@business-mark.ro.

Platformele Oameni și Companii – EventsOnline.ro, GlobalManager.ro și Administratie.ro – sunt parteneri de comunicare ai evenimentelor BusinessMark.