Sorin Ioan Blaga este noul director al Liebrecht&wooD România

blaga_sorin_ioanDezvoltatorul imobiliar de origine belgiană Liebrecht & wooD l-a numit pe Sorin Ioan Blaga în funcţia de director general al filialei din România.

În prezent, Liebrecht & wooD Group a început construcția unui ansamblu mixt în Varșovia și pregătește proiectul rezidențial Frumușani Residential Park, aflat în imediata apropiere a Bucureștiului. “Sunt bucuros să fac parte din noi inițiative, cum este Frumușani Residential Park, un proiect care întărește rolul de pionierat si viziunea pe termen lung a Grupului, în România”, spune Sorin Ioan Blaga.

Sorin Ioan Blaga are o experieţă profesională de 25 de ani şi a ocupat poziții de top management printre care marketing director în cadrul Philip Morris România și Bulgaria, Adevărul Holding sau Otter Distribution România, respectiv vice-președinte marketing, comunicare și corporate affairs în cadrul Rompetrol Group sau managing director al Wave Division Group, unul dintre cei mai mari jucători pe piața serviciilor de publicitate la punctul de vânzare.

Liebrecht & wooD a intrat pe piața românească în anul 2001, iar primul proiect dezvoltat a fost centrul comercial Militari din București. În 2007, compania a inaugurat un complexul de birouri Victoria Park din București, cu o suprafață închiriabilă de 20.500 mp. În 2008 a deschis primul outlet din România – Fashion House Outlet Centre București, ca parte integrantă a parcului de retail West Park ce are o suprafață de 73 400mp. Până în prezent, compania a investit circa 200 de milioane de euro în România.