De multe ori, atunci când ne referim la organizarea unui eveniment de business ori profesional, putem cădea în capcana de a crede că importante pentru reușita acelui eveniment sunt doar stabilirea unei teme atractive, de actualitate, precum și atragerea unor speakeri de top, care să atragă un public numeros și avizat.

Cu toate acesteam trebuie să recunoaătem că și facilitățile oferite de organizatorii de evenimente joacă un rol esențial în asigurarea unei experiențe reușite pentru participanți. Prin intermediul acestor facilități, evenimentele devin mai ușor de gestionat și mai memorabile.

Tocmai pentru a stabili care sunt cele mai importante facilități care sunt luate în considerare atunci când este evaluată posbilitatea pasrticipării la un eveniment de business sau profesional, portalul EventsOnline.ro a efectuat un sondaj online care a dezvăluit aspecte deosebit de interesante.

Iată ce răspunsuri am primit la întrebarea:

Care din facilitățile următoare sunt relevante când luați decizia de a participa la un eveniment?

După cum se poate observa, conform sondajului, 68% dintre respondenți au subliniat că principala facilitate avută în vedere atunci când se ia decizia de a participa la un eveniment este aceea a disponibilității parcării.

În schimb, 22% dintre participanții la sondaj au arătat că se ghidează în primul rând după cât de centrală este locația evenimentului.

Doar 6% dintre cei pe care i-am chestionat sunt atrași în mod dosebit la un eveniment de posibilitatea de a avea Internet gratuit, în timp de 4% dintre respondenți recunosc faptul că iau în calcul cu prioritate accesul la un loc de fumat.

 

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.