Un recent studiu global ESG demonstrează că tehnologia digitală performantă de la locul de muncă îmbunătățește performanța utilizatorilor în medie cu 21%, iar un studiu Dell, de asemenea recent, arată că angajatii care au un mediu digital complex în munca de acasă au înregistrat o productivitate cu 42% mai mare.

Aceste concluzii sunt extrem de importante în condițiile în care, după cum arată un studiu Deloitte, la nivel mondial, 67% dintre angajați au declarat că preferă munca remote, în timp ce 27% preferă stilul hibrid și doar 6% sunt adepții lucrului de la birou.

Angajații s-au obișnuit cu munca hibridă și cu munca de acasă, acum 70% dintre toți aceștia se așteaptă să fie productivi de
oriunde, iar 54% doresc să folosească un singur dispozitiv atât pentru muncă, cât și pentru uz personal. Mai mult decât atât,
acum 25% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza distanței.

Concluzia este că atât oamenii, cât și companiile, doresc să optimizeze timpul disponibil și să fie mai productivi, iar pentru aceasta au nevoie de cele mai moderne soluții pe care tehnologia momentului le poate oferi.

Descarcă acest articol pentru a afla soluțiile DEL pentru creșterea productivității