Softul legislativ Lege5 Mobile are versiune şi pentru Android

Indaco Systems a lansat versiunea Lege5 Mobile şi pentru sistemul de operare Android, aplicaţia putând fi descărcată din Google Play şi utilizată gratuit pe parcursul lunii noiembrie. Specialiştii companiei au dezvoltat aplicaţia Lege5 Mobile pentru a oferi clienţilor o experienţă superioară prin facilitarea accesului nelimitat la o bază completă, actualizată permanent, de Legislaţie, Jurisprudenţă, Dosare în instanţă şi Buletinul Procedurilor in Insolvenţă.

Aplicaţia simplifică modul de accesare şi vizualizare a modificărilor legislative prin posibilitatea de a utiliza funcţii de comparare de text şi evidenţiere a modificărilor şi de pe dispozitive mobile.

Dintre avantajele utilizării Lege5 Mobile fac parte: optimizarea consumului de baterie; optimizarea traficului de date. Reîncărcarea ulterioară a documentelor vizualizate nu mai necesită trafic de date, acestea fiind descărcate local; viteza de încărcare și de lucru este optimizată atât pentru trafic în rețea 4G cât și 3G; achiziţionarea unui abonament Lege5 online vă permite să lucraţi de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, smartphone).