SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP și Cloud, și-a urmat strategia pentru 2015 și și-a dublat numărul de parteneri în ultimul an. În același timp, SoftOne România a contractat zece noi parteneri, din luna noiembrie a anului trecut, atunci când compania a organizat întâlnirea anuală cu partenerii săi, și până în prezent.

SoftOne România a anunțat la finalul anului trecut că va coordona activitățile de vânzări și suport pentru toți partenerii săi din Europa de Sud-Est. În acest sens, parteneriatele se află în linie cu obiectivul companiei de a avea o prezență puternică în regiune, România urmând să devină un hub pentru extinderea companiei.

“Ne bucurăm că am încheiat aceste parteneriate pentru că ele sunt o dovadă de încredere. Ne arată că soluțiile noastre de business sunt apreciate pentru calitatea lor superioară și pentru abilitatea lor de a contribui la dezvoltarea unor afaceri sănătoare. Anul acesta vom continua să extindem această rețea de parteneri locali întrucât vrem să ne asigurăm că beneficiile produselor noastre sunt accesibile în toate colțurile țării”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Printre noii parteneri prin care SoftOne România va distribui soluțiile de business se află: Ecosys (Cluj-Napoca), ITH Outsourcing (București), Total Business Consulting (Ploiești), Soft Cont Solutions (București), Nenos Software (Galați), Software Vision (Iași), Qonjuct (București) și multi alții. Partenerii vor asigura accesul la soluțiile de business ale Soft1, însemnând: Cloud ERP, Cloud CRM, aplicații mobile, soluții B.I., soluții eInvoice/eCommerce.

Soft1 ERP, soluția de top a SoftOne România, oferă simplitate și flexibilitate și răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem funcțional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate și care oferă agilitate, control operațional și productivitate crescută.

SoftOne Technologies, compania mamă a SoftOne România, partener certificat Microsoft și unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de ERP, CRM și Business Intelligence (BI) din regiune, a înregistrat în 2014 un profit de 7 milioane de euro, o creștere de 15% față de anul anterior.