smiley huaweiHuawei anunță colaborarea cu Smiley, unul dintre cei mai populari artiști români. Începând cu luna iunie, artistul este Ambasadorul local al companiei Huawei.

„Smiley nu este doar unul dintre cei mai iubiți artiști români, ci și un exemplu datorită felului în care a reușit să își realizeze visele. Suntem încrezători că, împreună, vom reuși să facem cunoscut acest mesaj și că îi vom inspira pe români să lupte pentru ceea ce își doresc”, a declarat Liu Ke, CEO Huawei Technologies România.

În calitate de ambasador local al brandului, Smiley va promova smartphone-urile Huawei, pe care le utilizează deja de câteva luni, atât în activitatea muzicală, cât și pentru a ține legătura cu cei dragi și cu fanii săi.

„Trebuie să lupți pentru a-ți îndeplini visele, fără să îți pierzi însă zâmbetul. Din punctul meu de vedere, Huawei este un brand de succes, care vrea să le ofere oamenilor atât inovație tehnologică cât și emoții. Iar aici ne potrivim cel mai bine”, spune Smiley.

Colaborarea cu Smiley presupune și o amplă campanie de comunicare, care va include și un spot TV. Acțiunea spotului se învârte în jurul unui concert al artistului, astfel că prezentarea în premieră a clipului video în timpul concertului de 1 iunie nu a fost deloc întâmplătoare.

„Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea chiar de 1 iunie, în ziua în care Smiley și-a făcut posibil visul pentru care muncește constant: acela de a le oferi fanilor săi cea mai frumoasă experiență la concertul său anual. Tocmai de aceea, Huawei a fost în mijlocul mulțimii, la eveniment, unde a împărtășit cu cei prezenți primul spot TV filmat împreună cu noul nostru ambasador local”, a declarat Sorina Măcărescu, director marketing Huawei Devices România.

Huawei face parte din top 3 producători de smartphone-uri la nivel global, iar, pe plan local, compania este brandul de telefonie mobilă cu cea mai mare rată de creștere în 2015.