Shopping City Timișoara a intrat în a doua etapă de extindere

Shopping City TimișoaraShopping City Timișoara, cel mai mare centru comercial regional din vestul țării, și-a deschis porțile, în urma unei investiții de 83,8 milioane de Euro, realizată de compania de dezvoltare și investiții New Europe Property Investments (NEPI).

Noul centru comercial este construit pe un teren de 18 hectare, în două etape, și odată cu finalizarea dezvoltarii sale va ajunge la o suprafață închiriabilă de 70.000 mp, deservind întreaga regiune de vest a țării.

“Putem spune că, dezvoltat într-un timp scurt și beneficiind de cele mai noi materiale și tehnologii pentru construirea sa, Shopping City Timișoara este unul dintre cele mai de succes proiecte imobiliare de pe agenda NEPI de anul acesta”, a declarat Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Anul trecut, la finalul lunii noiembrie, a fost inaugurată prima fază, cu primul hypermarket Carrefour din regiune și cel mai mare magazin Media Galaxy din zonă, alături de alți retaileri. Odată cu inaugurarea celei de-a doua faze, Shopping City Timișoara aduce clienților săi branduri cunoscute de modă, încălțăminte, accesorii, parfumerie, articole sportive și articole pentru copii, dar și o ofertă bogată în materie de distracție și petrecere a timpului liber.

Zara, unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine de îmbrăcăminte și accesorii din lume, aduce, în exclusivitate în noul centru comercial, un concept implementat pentru prima dată în Europa, chiar în aceste zile și dedică o zonă extinsă conceptului Trafaluc. LC Waikiki deschide primul său magazin din Timișoara iar grupul LPP aduce în premieră în oraș brandurile Reserved, House, Cropp și Sinsay.