Comunitatea Farmacia Viitorului discută despre evoluția serviciilor farmaceutice pentru pacienți, în cadrul webinarului organizat joi, 12 mai 2022, începând cu ora 18.00. Într-o eră marcată de schimbări rapide și profunde în furnizarea serviciilor de sănătate, profesia de farmacist se confruntă cu dezvoltări și repoziționări spectaculoase. Vom discuta despre cum au evoluat serviciile farmaceutice, ce se întâmplă în Europa și unde ne situăm noi în acest moment, alături de 4 invitați speciali:

  • dr. Răzvan Prisada – Vicepreședintele Colegiului Farmaciștilor din România
  • Iulian Trandafir – CEO Alliance Healthcare România
  • Valentin Gorbănescu, Country Manager Alphega Pharmacy și
  • Farmacist Laura Palade, Farmacia Larafarm Iași.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii, AICI: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-1-2022/.

În mod tradițional farmacia a fost privită ca o disciplină de legătură între sănătate și chimie și ca o profesie însărcinată cu asigurarea utilizării în siguranță a medicamentelor. Tranziția actuală implică însă o extindere a domeniului de aplicare a practicii în farmaciei, dezvoltarea de servicii conexe și chiar asumarea autorității de a prescrie medicamente.

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic.

Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității.

Comunitatea Farmacia Viitorului este o comunitate Oameni și Companii, dezvoltată din anul 2018 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Pharmacy.  Platforma digitală a comunității este disponibilă la www.farmaciaviitorului.ro.