Furnizorul de sisteme integrate Senior Software a intrat in structura actionariatului HR Sincron, achizitionand 30% din actiunile companiei. HR Sincron este un business pornit in 2007, care ofera companiilor din Romania si America de Nord o platforma software avansata de resurse umane, prin care sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR.

Odata cu acest parteneriat, solutia Sincron HR Software va fi intregita de suita de bugetare si performanta in HR furnizata de Senior Software, oferind astfel o platforma completa de resurse umane, care acopera toate activitatile, de la bugetare la executie si analiza datelor.

In cei 14 ani de activitate, echipa HR Sincron a realizat peste 150 de implementari nationale si internationale, iar portofoliul de clienti al companiei include branduri de renume precum: Groupe Renault Romania, Farmec, Rewe Group, Libra Bank, Amber, Varta, Ernst & Young, Generali, Miele, Holcim si multi altii.

Flexibilitatea solutiei software permite adaptarea si configurarea in functie de nevoile specifice ale fiecarei afaceri. Astfel, platforma Sincron HR Software a fost testata in contexte provocatoare – peste 500 de utilizatori, 40 de locatii geografice diferite si 1.000.000 de CV-uri in baza de date, toate simultan pentru acelasi client.

Decizia parteneriatului cu Senior Software reprezinta o evolutie naturala a relatiei construite in timp de cele doua companii. Un element important in decizie este mindset-ul ambelor afaceri, cu focus pe dezvoltarea si promovarea produselor software proprii, chestiune din ce in ce mai rara pe piata din Romania. Credem cu tarie ca puterea echipelor unite este mai mare decat suma puterilor individuale, prin urmare consideram ca oferta comuna pe care o propunem pietei este mult mai consistenta si creeaza mai multa valoare pe piata romaneasca”, a declarat Mihai Stanca, Director General HR Sincron.

Odata cu intrarea in actionariatul HR Sincron, furnizorul Senior Software si-a extins portofoliul cu un sistem avansat pentru resurse umane, consolidandu-si pozitia pe piata din Romania de unic furnizor cu un pachet complet de softuri integrate pentru managementul afacerilor.

“Dupa 3 ani in care ne-am intersectat in diverse proiecte comune, am decis sa punem bazele unui parteneriat mai solid, care ne va permite sa ne dezvoltam impreuna. Sinergia intre pachetul nostru de sisteme si platforma Sincron HR Software, colaborarea excelenta dintre echipe si nevoia clientilor nostri de a accesa un singur furnizor software pentru a acoperi toate ariile de business au fost aspecte cheie care au dus la decizia finala”, a adaugat Daniel Toma, Director General Senior Software.