Pentru majoritatea dintre noi procesul de investiție poate fi stresant și confuz, mai ales atunci când predicțiile presupușilor experți dau greș. Simplu și eficient, planul creat de Jason Kelly poate fi aplicat oricărui tip de cont de investiții.

Ceea ce experții nu doresc să afli este că prețul e tot ce contează. Ideile nu ajută la nimic; părerile specialiștilor sunt confuze. Singurul lucru care contează este valoarea unei investiții, fie că aceasta se află sub un anumit nivel propice pentru a cumpăra, fie că este deasupra nivelului care indică un moment oportun pentru vânzare. Partea bună este că putem afla acest nivel.

Jason Kelly este autorul cărții „The Neatest Little Guide to Stock Market Investing” (Cel mai meticulos ghid al investițiilor la bursa de valori), un bestseller internațional care a captivat milioane de oameni din întreaga lume.

El organizează seminarii cu privire la gestionarea banilor și poate fi considerat un oaspete frecvent pe rețeaua financiară CNN, fiind un om al „audiențelor garantate”.

În fiecare duminică el le trimite abonaților săi un e-mail intitulat „The Kelly Letter” (Scrisoarea lui Kelly), pe care aceștia o consideră a fi cea mai bună lectură a săptămânii. În stilul său caracteristic, prietenos și plin de umor, explică tuturor noutăți și oportunități pe piața de capital din America.

În cartea „Semnalul de 3%”, Jason a alcătuit un plan de investiții financiare care poate fi utilizat de oricine își dorește să investească la bursă.

Puteți comanda volumul „Semnalul de 3%”, de Jason Kelly, aici