Seminarul cu tema “Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer” are loc pe 22 martie, la Hotel Marriott din Bucuresti

preturi_de_transferProcesul complex de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala s-a finalizat la sfarsitul anului trecut. Au urmat in 2016 publicarea Ordinului Presedintelui ANAF 442 privind conditiile de solicitare si prezentare a dosarului preturilor de transfer precum si publicarea Normelor de aplicare a noului Cod Fiscal.

Deloitte si BusinessMark Event Management va invita pe 22 martie 2016, la Hotel Marriott din Bucuresti, la seminarul cu tema Noi reglementari in domeniul Preturilor de Transfer”.

Prin intermediul acestui seminar organizatorii isi propun sa analizeze impactul cerintelor de documentare din perspectiva preturilor de transfer care se intrevad a fi implementate, precum si al noilor norme fiscale din perspectiva preturilor de transfer. Toate acestea au ca scop identificarea de posibile provocari si/sau oportunitati pentru companii.

Printre temele dezbatute in cadrul seminarului se vor afla:

  • Preturile de transfer in Romania: Istoric si cadrul general
  • Modificari legislative: Obligatii actuale si viitoare in documentarea preturilor de transfer
  • Procedura de control a preturilor de transfer
  • OECD BEPS – Actiunile ce privesc preturile de transfer

Seminarul va fi sustinut de catre lectorii:

  • Ciprian Gavriliu – Director, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania
  • Adriana Nitoiu – Senior Consultant, Departamentul Servicii Fiscale, Preturi de Transfer, Deloitte Romania.

Un eveniment: Deloitte Romania organizat cu sprijinul BusinessMark Event Management. Partenerul evenimentului este Klarmedia.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza organizatorii la numarul de telefon 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro si office@business-mark.ro.