Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

1. SĂNĂTATE

Morning Health Talk– Tema ediției este „Hospital innovation – startups engagement and contribution” iar discuțiile se vor concentra pe studii de caz reale, bune practici și lecții învățate.

2. EDUCAȚIE

Life Sciences today for tomorrow – Congresul va reuni profesori, cercetători, studenți, doctoranzi și, nu în ultimul rând, experți în mediul de afaceri.

3. ARHITECRURĂ ȘI URBANISM

Restaurarea arhitecturii tradiționale și meșteșugurile patrimoniului– Se va discuta în cadrul acestei ediții despre restaurarea corectă a arhitecturii tradiționale și despre cum aceasta, alături de mesteșugurile tradiționale, contribuie la conservarea patrimoniului.

4. INDUSTRIA FARMA

Forumul Industriei Farmaceutice – Evenimentul își propune să provoace, să educe și să ofere o perspectivă asupra acestei industrii în continuă evoluție, iar autoritățile și experții din domeniul farmaceutic vor discuta tendințele viitoare, analizând diferitele instrumente de implicare și modul în care industria abordează nevoile de a furniza metode tangibile pentru adaptarea la noile realități.

5. FISCALITATE

Bugetul și fiscalitatea 2023: Provocările fiscale: la ce să se aștepte economia? – Dezbatere în format fizic cu decidenți de cel mai înalt rang și reprezentanți de top ai economiei reale care vor discuta pe tema bugetului unuia din cei mai complicați ani: 2023.

6. SUSTENABILITATE

Sustainability Forum – Southeast Europe & the Danube Region – Conferința își propune să îmbunătățească transferul internațional de cunoștințe și cooperarea intersectorială între regiunile Europei de Sud-Est pentru a consolida ecosistemul de actori și a lansa un hub de cunoștințe pentru depășirea provocărilor specifice, cu care se confruntă unele regiuni.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.