Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu anunță formarea unui Advisory Board compus din patru dintre cei mai titrați profesioniști din mediul de business local.

Acesta va fi format din Fady Chreih – CEO Regina Maria, Andreea Pipernea – CEO NN Pensii, Marius Ștefan – CEO Autonom și Radu Georgescu, fondatorul GECAD Ventures.

Noul Advisory Board se va concentra pe atingerea obiectivelor de business ale rețelei de clinici pentru următorii cinci ani. Principalul obiectiv este extinderea acesteia până la un număr total de 36 de centre stomatologice, 100.000 de pacienți tratați pe an, atingerea cifrei de afaceri de 50 milioane euro și listarea pe segmentul principal al BVB.

„Obiectivul nostru principal rămâne asigurarea accesului tuturor pacienților la servicii stomatologice și a dreptului de a alege tratamentul și echipa medicală, ceea ce e o obligație legală, nu doar morală, a sistemului de sănătate. Pentru a ajunge însă cât mai rapid la acest deziderat, am ales o echipă de lideri puternici, cu experiență relevantă în business și pregătire temeinică în management”, a declarat Ionuț Leahu, fondatorul Rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.
Clinica este prezentă în Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu, iar de anul trecut și în Londra. Compania a atins o cifră de afaceri de 59,2 milioane lei în 2020, anul debutului pandemiei, cu 18% mai mult decât anul anterior, potrivit rezultatelor financiare preliminare.