Seria de webinarii Dialog cu Fondatorii face parte din programul SeedBlink de comunicare, într-un cadru structurat de transparență între startup-uri și investitori. În cadrul celui de-al patrulea eveniment Dialog cu Fondatorii, continuă evidențierea spiritului antreprenorial inovator, din perspectiva listărilor viitoare.

Astfel, printre invitați se numără:

  • Jobful – o soluție SaaS personalizată end-to-end care folosește gamification, cu scopul de a ajuta companiile să atragă, să interacționeze cu și să angajeze candidații cei mai potriviți.
  • IziBac – oferă o alternativă de pregătire pentru examenul de Bacalaureat, printr-o experiență digitală de tip joc mobil. Dincolo de pregătirea pentru Bacalaureat, iziBAC mai oferă și cursuri de educație nonformală precum educație financiară, antreprenorială, civică.
  • Ziora – platformă online pentru administrarea afacerii, dar și a programărilor, folosit în saloane de înfrumusețare sau de tip SPA, service-uri auto, săli de sport, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, firme de avocatură.

Evenimentul este gratuit, însă pentru a participa este nevoie să te pre-înregistrezi. Acesta va avea loc online, în 10 decembrie 2020, între 6 pm și 7 pm și va fi moderat de Andrei Dudoiu, Co-Fondator și CEO SeedBlink.

Acesta este momentul ideal pentru investitori de a le adresa întrebări direct celor trei startup-uri: Jobful, IziBac și Ziora. Fiecare dintre cele trei echipe va prezenta modelul lor de afaceri, rezultatele lor până în prezent și planurile lor de extindere.

Link înscriere: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_YjoeyRQRSnaT9jk-ts2G7A