SeedBlink listează iziBAC, instrument digital care contribuie la creșterea performanței învățământului românesc, fiind o alternativă de pregătire pentru examenul de Bacalaureat.
iziBAC este un startup românesc lansat în 2017 care dezvoltă aplicații mobile educaționale. Produsul iziBAC este o aplicație mobilă cross-platform (Android și IOS) care utilizează cadrul de gamificare Octalysis și concepte de psihopedagogie pentru a induce o experiență de învățare optimă, fără anxietate sau percepția efortului intelectual. Conținutul educațional oferit de profesorii parteneri este adaptat sub forma unui quiz ce utilizează avantajele micro-learning și sub formă de lecții video și audio dinamice și captivante.
Natura inovativă a proiectului și potențialul de impact social i-au atras de-a lungul timpului o suită de premii, precum Locul 2 pe Europa în cadrul Global Edtech Awards 2020, Microsoft X Award, nominalizarea drept cea mai inovativă soluție digitală din România la World Summit Awards 2020, premii la secțiunea Educație din cadrul prestigioasei Gale a Societății Civile, dar mai ales recunoașterea Comisiei Europene pentru inovație, prin Sigiliul de Excelentă.
Campania derulată pe SeedBlink reprezintă o rundă de 160.000 EUR, 100.000 EUR fiind acum disponibili pentru investiție pe SeedBlink. Runda este condusă de un business angel privat. Evaluarea pre-investiție a iziBAC este de 1.5M EUR.

Accesați detaliile listării IziBAC:  https://investors.seedblink.com/manage/projects/38

Compania, înființată în 2017, a investit prin bootstrapping peste 250.000 de EUR în dezvoltarea produsului său și a reușit să atingă 42.000 descărcări și peste 3000 de utilizatori activi lunar.
Sumele atrase vor fi utilizate pentru a continua efortul de dezvoltare, prin implementarea de funcționalități cheie, precum un mod de joacă multiplayer, o platformă de lecții audio și video, extinderea mecanicilor de joc, dezvoltare de funcționalități pentru agregarea unei comunități de învățare și integrarea unui sistem de testare psihometrică bazat pe AI alături de partenerii de la BRIO, o altă companie care s-a finanțat cu succes pe platforma SeedBlink.
De asemenea, iziBAC plănuieste să se extindă internațional, pentru admiterea în instituțiile de educație superioară din Statele Unite ale Americii,  printr-o variantă de iziBAC dedicată pentru examenul SAT. Dimensiunea pieței era de 6.5 mld. USD la nivelul 2019 și se așteaptă o creștere susținută în următorii ani.
Având în vedere că algoritmii pot fi exportați și către alte sisteme educaționale, SeedBlink doreste să puna umărul ca o companie românească să revoluționeze procesul de învățare la nivel internațional, cu ajutorul investitorilor români și străini înregistrați pe SeedBlink.