Crikle este o companie SaaS din Londra care are misiunea de a dezvolta soluții tehnologice inovatoare de vânzare la distanță. Platforma Crikle le permite clienților să își îmbunătățească veniturile, productivitatea și profitabilitatea prin reducerea timpului necesar în procesul de vânzare de la distanță și îmbunătățirea ratei de conversie. Crikle este o soluție simplă, accesibilă și integrată, creată pentru echipele de vânzări chiar de către experți în vânzări.

Fondată de Diwaker Singh în 2019, binecunoscut pentru implicarea sa în companii globale, cu ADN românesc, precum RAV Antivirus, Avangate, Coinzone și Vector Watch, Crikle este pionierul soluțiilor tehnologice inteligente pentru vânzarea la distanță, într-un moment în care a lucra remote este noua normalitate.

De la înființare, Crikle a primit o finanțare totală de 1.5M EUR, de la investitori din America de Nord, Marea Britanie, India și România și are ca obiectiv să ajungă la o evaluare 40M EUR până în 2023. Compania intenționează să ajungă la 11M EUR venituri recurente în 2023 și la un profit de 4M EUR.

Compania dorește să atragă o finanțare de cel puțin 500.000 EUR în această rundă, la o evaluare pre-investiție de 4.4M EUR. Fondatorii și acționarii actuali au investit încă 100.000 EUR în această etapă, la aceeași evaluare. Mai multe detalii despre oportunitatea de investiție în Crikle, pe https://investors.seedblink.com.

„Profesioniștii în vânzări se confruntă cu dificultăți în derularea activității lor principale de la distanță, deoarece trebuie să se bazeze pe instrumentele de întâlnire online pentru a face acest lucru. Apelurile video îi ajută doar într-o mică proporție în procesul de vânzare. Ei au nevoie de o platformă de vânzări de la distanță completă, integrată cu CRM-ul lor, de unde pot înregistra și transcrie cu exactitate feedback-ul clienților, pot accesa cu ușurință listele de verificare și documentele de care au nevoie în timpul unui apel cu clienții și, bineînțeles, prin care să efectueze apelul video cu clienții. Nicio platformă unică disponibilă astăzi nu poate îndeplini toate aceste sarcini într-un mod uniform, în afară de Crikle”, spune Diwaker Singh, fondator și CEO al Crikle.

Optiplan Kitchens, unul dintre cei mai mari clienți ai Crikle, și-a majorat substanțial veniturile în doar câteva luni, prin utilizarea acestei platforme. Așa cum ei înșiși au declarat, o treime din vânzări au fost generate cu ajutorul Crikle. Iar Optiplan este doar unul dintre clienții Crikle care au înregistrat rezultate bune utilizând soluția de vânzare de la distanță.

„Cu echipa de dezvoltare în Romania și HQ oficial in UK, Crikle pare a fi un embrion al viitorului succes, care ne demonstrează că investițiile nu cunosc frontiere, nu au caracter național, ci se bazează mai degrabă pe potențialul tehnologic regional pentru a se extinde imediat în UK si US. Știm că regiunea noastră este un izvor de energie in tehnologie, domeniu care reprezintă în mod oficial brandul SeedBlink”, a declarat Andrei Dudoiu, fondator si CEO al SeedBlink.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât ca sume tranzacționate cât și ca număr de investitori, oferind celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovative. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovative cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.