SeedBlink, platforma europeană de co-investiții în start-upuri de tehnologie, l-a recrutat pe Cristian Bornoiu pentru funcția de Director de Conformitate și Risc. Cu o experiență de peste 20 de ani în roluri similare la Bursa de Valori București și pe piața Rasdaq, managerul se va asigura că SeedBlink este în conformitate cu toate reglementările relevante și va gestiona orice risc potențial pentru companie.

Experiența lui Cristian Bornoiu include o înțelegere profundă a legilor specifice legate de protecția consumatorilor, prelucrarea datelor cu caracter personal, prevenția și combaterea spălării banilor.

“Suntem foarte încântați de alăturarea lui Cristian echipei noastre. Experiența sa vastă în domeniul conformității și al managementului de risc este un mare avantaj pentru SeedBlink, mai ales după ce am primit licența European Crowdfunding Service Provider Regulation, în contextul în care continuăm să ne dezvoltăm și să ne extindem activitatea în Europa, protejându-ne în același timp investitorii. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu el pentru a ne asigura că menținem cele mai înalte standarde de conformitate și gestionare a riscurilor”, a declarat Carmen Sebe, CEO SeedBlink.

„Sunt onorat să fac parte dintr-o companie internațională precum SeedBlink, un jucător agil, cu proiecte viitoare interesante pe piața locală și europeană. Îmi voi valorifica experiența în domeniul conformității și al managementului riscului pentru a mă asigura că Seedblink este o companie de top în industria de crowdfunding. Cu experiența vastă a echipei, ne angajăm să oferim servicii de top și experiențe excepționale pentru clienți”, a afirmat Cristian Bornoiu, Compliance and Risk Director SeedBlink.