Seedblink aduce în prim-planul investitorilor înregistrați pe platformă o companie matură din punct de vedere business și financiar – Plant an App – un startup IT românesc care dezvoltă un proiect extrem de scalabil global și care a participat în 2020 la renumitul accelerator de business „500 Startups” din San Francisco.
Plant an App este o platformă de dezvoltare low-code care ajută companii din întreaga lume să construiască software de business mai rapid și să își accelereze transformarea digitală. Abordarea Plant an App presupune ca timpul necesar pentru crearea și lansarea soluțiilor software să fie mai mic. Pe lângă funcționalitățile caracteristice de low-code, Plant an App vine cu peste 20 de module precum API Builder, Form Builder, Advanced Search Engine, integrări și acțiuni reutilizabile și extrem de configurabile.
Plant an App activează în domeniul low-code, un sector tehnologic proaspăt, aflat în plină dezvoltare. Conform Gartner 2019 MQ for Enterprise Low Code Application Platforms, până în 2024, 65% din activitatea de dezvoltare software la nivel mondial va fi realizată cu tehnologie low-code.
Participarea la acceleratorul 500 Startups reprezintă una dintre cele mai mari reușite de până acum, pentru contactul direct cu mentori și investitori importanți, dar și pentru expunerea la un ecosistem internațional de business. Prin prezența la accelerator, Plant an App și-a extins portofoliul de clienți, adăugând companii din Africa, Statele Unite ale Americii sau Europa și vizează deschiderea unui birou în SUA.
Campania privată pe Seedblink reprezintă o rundă intermediară, 200.000 EUR fiind acum disponibili pentru investiție pe SeedBlink, dintr-un total de 570.000 EUR.
Plant an App este listat în paralel pe Republic, cu un Crowd Safe mai complicat decât varianta  SAFE tip Y Combinator, acceptată de Plant an App pentru listarea pe Seedblink. Cu ocazia listării Plant an App, diversificăm produsele oferite către investitori, adăugând SAFE, un contract originat în zona San Francisco. Pe de altă parte, SeedBlink devine un facilitator al rundei de finanțare, organizând un bridge între rundă de tip Seed și cea de tip Serie A.

Campania desfășurată de Plant an App pe platforma Seedblink începe din 12 ianuarie. Pentru a putea investi, persoanele interesate trebuie să își creeze un cont pe Seedblink. Înregistrarea ca investitor durează 1 minut, este gratuită, și nu vine cu nicio obligație de a investi. Totodată, se pot implică atât investitori cu experiență din România, din rețeaua Seedblink, cât și persoane fizice, cu un tichet minim de investiție de 2.500 EUR. În pre-campanie, derulată în perioada 5 – 11 ianuarie pentru membrii Elite & Classic ai Seedblink, Plant an App a obținut o finanțare de 250.000 EUR.