Milluu a dezvoltat o platformă online prin care digitalizează întregul proces de închiriere a activelor imobiliare rezidențiale. La începutul acestui an, compania a lansat divizia de property management, Milluu Select oferind proprietarilor și o soluție completă pentru managementul și riscul proprietăților. Startup-ul PropTech a introdus concepte noi, precum verificarea chiriașilor și a proprietăților, un motor inteligent de profilare și recomandare a proprietăților eligibile, asigurarea plății chiriei la timp, înrolarea cardului de plată sau managementul rapid și eficient al relației proprietar-chiriaș încă de la semnarea digitală a contractului.

Milluu este înființată şi condusă de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi (vândută către World Com Trading în 2012) și Yellow Menu (care a primit investiții de 300.000 € în 2019). La sfârșitul anului 2019, Early Game Ventures și ROCA X și-au unit forțele pentru a investi suma totală de 200.000€, pentru susținerea aplicației care își propune să revoluționeze piața închirierilor rezidențiale.

Până acum aplicația Milluu a fost descărcată de peste 65.000 de utilizatoripeste 3.500 de proprietari și-au publicat apartamentul în aplicație iar 150 de apartamente au intrat în portofoliul diviziei de property management.

Suma targetată de Milluu pentru această rundă seed este de 785.000€, dintre care 403.000€ este participarea fondurilor Early Game VenturesROCA X și a business angels de la GrowceanuSimple CapitalNetopia Investments și TechAngels. Fondatorii vor împrumuta și ei compania cu 150.000€ prin convertible loans, din obiectivul de 785.000€ al rundei. Restul de 230.000€ revine investitorilor privați înregistrați pe SeedBlink. Evaluarea pre-money se ridică la 3,5M€.

Această rundă demarată de Milluu va fi folosită pentru consolidarea poziției pe piața din România și extinderea serviciilor de property management în Polonia. Până la sfârșitul anului 2021, compania își propune să aibă peste 900 de apartamente în portofoliu, o cifră de afaceri de peste 2,5M€ și venituri recurente anuale de peste 500.000€ și la o evaluare de piață de peste 10M€.

Detaliile complete ale listarii sunt disponibile aici

Seedblink este platforma de investitii in start-up-uri de tehnologie cu cea mai mare crestere din Europa din punct din punct de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori. Compania isi propune sa democratizeze procesul de investitii prin a imbina vizibilitatea adusa de crowdsourcing, flexibilitatea business angels si expertiza VC intr-o platforma online.

Comunitatea în plină expansiune a SeedBlink se află în centrul succesului platformei, alături de selecția de startup-uri din tehnologie fondate de echipe pasionate, cu idei inovatoare, impact social real și potențial de scalare internațională.