ROMANIAN VENTURE FORUM, primul forum internațional de Venture Capital din România, va avea loc pe 22 noiembrie 2023, începând cu ora 9:00, la Teatrul ODEON din București.

RVF este locul unde inovația întâlnește oportunități și perspective de finanțare, un context ideal pentru scalarea ideilor și planurilor tale de dezvoltare.

Peste 10 fonduri de VC locale și internaționale confirmate, acceleratoare, organizații și asociații de profil vor fi prezente la eveniment, oferindu-ți ocazia să interacționezi cu cei mai influenți jucători din industrie, să afli cele mai recente tendințe și să creezi conexiuni valoroase pentru afacerea ta.

De ce să te înregistrezi?

  1. Descoperi tendințe: Fii printre primii care explorează direcțiile viitoare și află perspectivele celor mai influenți experți și reprezentanți de marcă din industrie
  2. Găsești inspirație: RVF este locul perfect pentru a găsi acea sursă de inspirație și cunoaștere care să-ți transforme perspectiva actuală și să-ți alimenteze pasiunea pentru inovație.
  3. Identifici oportunități de networking: Te conectezi și explorezi oportunități de colaborare cu antreprenori, investitori și experți într-un mediu interactiv.
  4. Participi la sesiuni de pitching: Fie că vrei să fii în audiență sau chiar să-ți prezinți propria afacere, aceste sesiuni reprezintă o oportunitate unică de a-ți evidenția creativitatea, de a atrage atenția și de a primi feedback valoros din partea investitorilor.

RVF pune inovația și inteligența start-up-urilor românești pe harta țărilor de interes pentru finanțările existente în ecosistemul de venture capital.

Evenimentul anual este inițiat de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA) în parteneriat cu Confederația Națională pentru Antreprenoriat (CONAF), Proedus și este susținut de Catalyst Romania și ROPEA, sponsorizat de Proud Partner OMV Petrom și Partner Delgaz Grid

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.
Înregistrează-te acum! https://forms.gle/iRcUCqLZtSzWkNCA8

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul afacerilor, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .