Se apropie concursul de pian cu cele mai mari premii din Romania

Scoala de Muzica Boem Club organizeaza in perioada 31 martie – 2 aprilie, la Bucuresti, Concursul National de Pian MUSICA MUNDI. A IV-a editie a concursului de pian cu cele mai mari premii din Romania este dedicat atat profesionistilor, cat si amatorilor din domeniul pianului.

Marele premiu la Categoria Profesionisti este o pianina acustica Perzina in valoare de 5.000 Euro, iar marele premiu la Categoria Amatori este o pianina acustica in valoare de 3.000 Euro. Premiile sunt oferite de Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania.

La categoria Profesionisti pot participa copii si tineri cu varste inte 6 si 18 ani care studiaza pianul in scoli si licee de muzica, iar la categoria Amatori, copii si tineri cu varste intre 4 si 18 ani care studiaza pianul in sistemul privat.

Companiile si persoanele care doresc sa devina parteneri ai Concursul National de Pian MUSICA MUNDI pot lua leagatura cu Tecla RADULESCU, Director Dezvoltare – Scoala de Muzica Boem Club, telefon: 0768.729.662, e-mail: tecla.radulescu@boemclub.ro.