scoli-creativeÎn 2006, Ken Robinson susținea, la o conferință TED, o prelegere numită „Do Schools Kill Creativity?”. Esența prelegerii era că mulți oameni talentați sau geniali cred că nu sunt așa tocmai din cauza școlii. S-a dovedit a fi cea mai urmărită prelegere din istoria TED, fiind văzută de un număr estimativ de 300 de milioane de oameni din întreaga lume.

În „Școli creative” Ken Robinson dezvoltă ideile din celebra sa prezentare de la TED și prezintă soluții inovatoare și practice la o problemă critică pentru toată lumea: cum să ne transformăm sistemul de învățământ.

Plină de anecdote, observații, studii de caz, cercetări inovatoare și recomandări de la profesioniști care sunt în prima linie a educației transformatoare – și scrisă cu istețimea specifică lui Robinson și în stilul său captivant – „Școli creative” îi va inspira în egală măsură pe profesori, părinți și politicieni să re-gândească adevărata natură și scopul educației.

Sir Ken Robinson este un lider recunoscut la nivel mondial în domeniul educației. A fost considerat de Fast Company „unul dintre gânditorii de elită ai lumii în ceea ce privește creativitatea și inovația“. A lucrat cu guverne din Europa și Asia, cu agenții internaționale, cu firme din Fortune 500, cu sisteme educaționale naționale și statale și cu unele dintre cele mai mari organizații non-profit sau culturale.

Puteți comanda „Școli creative” de Ken Robinson cu o reducere de 5%, la prețul de 46,55 lei, aici.