Rawyal, o afacere de familie demarată în 2014 de Carmen Negoiţă alături de sora, mama şi verişoara sa, a început cu o investiţie iniţială de 30.000 de euro. Primul pas a fost dezvoltarea unui mic laborator şi a unei zone de servire în faţa acestuia, cunumai două mese.

Pentru că lucrurile au mers peste toate aşteptările, în 2015, Rawyal s-a extins cu două puncte de lucru în Afi Palace Cotroceni şi Bucureşti Mall. Tot atunci, Carmen Negoiţă a început colaborarea cu o companie de profil din Paris, raportând afaceri de 15.000 de euro în şase luni. Până la finele anului, antreprenoarea se aşteaptă la afaceri de peste 250.000 de euro. Despre piaţa în care activează, ea spune că este una foarte mică, cu o concurenţă acerbă.

„Noi am fost primul business de profil care s-a poziţionat într-un centru comercial, tocmai din nevoia de a merge mai aproape de orice tip de consumator. Aici, noi credem că este nevoie de o informare la nivel naţional, adică de programe reale care să informeze cetăţeanul despre ceea ce înseamnă un stil de viaţă sănătos“, punctează Carmen Negoiţă.

Citiți articolul integral pe capital.ro