Samsung a lansat smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge în România: cameră foto extrem de performantă, autonomie îmbunătăţită şi procesor mai puternic

Samsung-Galaxy-S7Samsung Electronics România a lansat pe piața locală cele mai noi smartphone-uri ale seriei Galaxy S, modelele Galaxy S7 și S7 edge. Noile dispozitive au un design elegant din sticlă și metal, cea mai performantă cameră foto disponibilă în acest moment pe un telefon, sunt rezistente la apă, dispun de slot microSD și au o autonomie îmbunătățită. Noile smartphone-uri vor putea fi achiziționate din magazinele partenere și de la operatori începând cu 11 martie.

“Samsung urmărește crearea unei galaxii de experiențe, care să îmbunătățească modul în care oamenii se conectează. Astfel, prin parteneriatul global cu Facebook, le putem oferi utilizatorilor o experiență de conectare captivantă facilitată de noile smartphone-uri prin conectarea la o serie de produse și servicii”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Modelele Galaxy S7, de 5,1 inci, și Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticlă 3D și metal, având un design elegant și ergonomic, fiind ușor de ținut în mână. În plus, funcția Always-On Display le permite utilizatorilor să nu rateze nicio notificare importantă și niciun apel, chiar și atunci când nu pot folosi telefonul. Noile smartphone-uri dispun de asemenea de slot pentru card micsoSD, astfel încât capacitatea totală a memoriei poate ajunge până la 200GB.

Noile smartphone-uri Galaxy S7 și S7 edge, vin cu cea mai performantă cameră foto disponibilă în acest moment pe un telefon. Tehnologia Dual Pixel, disponibilă până acum doar pe camerele foto profesionale, luminozitatea F1.7 a obiectivului și dimensiunea mai mare a pixelilor permit un autofocus mai rapid și realizarea unor fotografii la calitate excepțională, în orice fel de condiți.

De asemenea, Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge vin cu îmbunătățiri software și hardware ce optimizează performanța smartphone-urilor. Procesorul este cu peste 30% mai rapid decât cel disponibile pe modelele anterioare, iar cipul grafic este cu peste 60% mai puternic, astfel că pentru pasionații de gaming pe mobil noile smartphone-uri aduc performanțe îmbunătățite și mai multe detalii grafice. Bateria mai mare are o autonomie îmbunătățită, astfel că o singură încărcare permite urmărirea unui sezon întreg de Game of Thrones, iar tehnologia de răcire importată de la rachetele Nasa asigură funcționarea perfectă, fără supraîncălzirea dispozitivelor în ciuda condițiilor de utilizare intensivă.