Ruxandra Marin este noul Director de Strategie și Dezvoltare al agenției Oxygen

marin_ruxandraRuxandra Marin a fost numită în funcția de Director de Strategie și Dezvoltare, în cadrul agenției Oxygen, care oferă soluții integrate de comunicare, cu accent pe digital. În noua sa funcție, Ruxandra Marin va contribui la identificarea oportunităților de business ale companiei și la atragerea noilor clienți în portofoliu, precum și la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale Oxygen pe termen mediu și lung.

”Am intrat într-o nouă etapă a evoluției noastre și unul dintre pașii importanți a fost crearea unei poziții strategice în cadrul agenției, pentru a ne putea dezvolta. Ruxandra este alături de noi încă din primul an și a contribuit la creșterea Oxygen”, a declarat Tereza Tranakas, fondator și Managing Partner al Oxygen.

Ruxandra Marin și-a început carieră în comunicare în urmă cu 12 ani în cadrul Orange România. Înainte de a se alătura echipei Oxygen, Ruxandra a ocupat funcția de Account Manager în cadrul agenției Civitas Global Ketchum, unde a coordonat timp de aproximativ doi ani activitatea de comunicare pentru clienți din diverse industrii.

Cu o experiență de peste 5 ani în cadrul Oxygen, Ruxandra a creat și implementat strategii și proiecte de Corporate Communication și Brand PR pentru mărci locale și internaționale din sectoare precum FMCG, IT&C, Healthcare, Real Estate, Entertainment etc.