Rută directă spre Paris, de pe Aeroportul Iaşi

BLUE-AIRPreşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Iaşi, Marius Bodea, a anunţat că din toamnă, ieşenii cât şi cetăţenii din zona estică a României, vor avea zboruri directe către Paris de pe aeroportul ieşean.

Conform acestuia, compania aeriană Blue Air îşi va stabili o bază aeriană la Iaşi, deschizându-se astfel posibilitatea acestor zboruri directe. “Oriunde în lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezintă un reper de evoluţie pentru ca, în cele din urmă, consumatorii de transport aerian migrează spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Privim ca reuşită primordială conectarea directă a Iaşiului de o nouă destinaţie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai aşteptată. Lucrurile capătă o altă turnură prin introducerea acestei noi destinaţii premium, Aeroportul Iaşi dovedindu-şi încă o dată importanţa atât în raport cu alte aeroporturi regionale, cât şi pentru comunitatea noastră”, a declarat jurnaliştilor Marius Bodea, preşedintele CA al Aeroportului Internaţional Iaşi.

Cursa spre Paris va fi efectuată, începând de la sfârşitul lunii octombrie, lunea şi vinerea. Bodea a spus, totodată, că tot din toamnă există posibilitatea deschiderii de noi rute directe spre Germania şi Istanbul. AGERPRES