Compania Rustler România anunţă afaceri în creştere pentru 2017, de peste 2,5 milioane euro. Creşterile companiei provin în mare parte din serviciile de Property şi Facility Management oferite clienţilor din sectorul clădirilor de birouri de clasă A şi B, urmate de clienţi din sectoarele logistic, industrial, retail şi sectorul medical privat.

„Implementarea procedurilor grupului din care facem parte, alinierea acestora la cerinţele şi normele legale din România, crearea unei echipe eficiente, creşterile de business anuale au fost principalele realizări în cei cinci ani de activitate pe plan local, care ne-au ajutat să administrăm în prezent peste 30 de proiecte, cu 500.000 de metri pătraţi de proprietăţi imobiliare. Printre clienţii din portofoliu se numără: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon”, a declarat Daniel State, managing director Rustler România.

În prima jumătate a anului curent, Rustler România a securizat contracte noi oferind servicii de Property şi Facility Management pentru clădiri de birouri, pe o suprafaţă de aproximativ 100.000 mp, dar şi pentru sectoarele industrial şi logistic – 65.000 mp. De asemenea, au fost consolidate proiectele din zona de vest a ţării, alături de centre comerciale – 25.000 mp.

Rustler România este sucursala Rustler Group – Austria, principalul furnizor de servicii imobiliare, prezent de peste 80 de ani în Europa. Rustler România aniversează cinci ani de activitate pe plan local. AGERPRES