Roxana Stănciulescu este noul Director al Diviziei de Retail Leasing AFI Europe

AFI Europe Romania o numește pe Roxana Stănciulescu în poziția de  Director al Diviziei de Retail Leasing. Cu peste 15 ani de experiență în retail, Roxana Stănciulescu va contribui la menținerea și dezvoltarea mixului de chiriași al centrelor comerciale deținute de AFI Europe Romania.

Experiența Roxanei include colaborări cu Echo Investment, cel mai important dezvoltator din Polonia, cu CBRE și JLL. În cadrul JLL, a condus echipa de retail a companiei. De asemenea, Roxana a colaborat anterior cu AFI Europe, în faza de pre-deschidere a AFI Cotroceni, contribuind la elaborarea mix-ului de chiriași în noul centru comercial. Experiența vastă a Roxanei în retail include și repoziționarea și suportul acordat în vederea vânzării Militari Shopping Center în numele proprietarului Atrium Real Estate.

Din noua poziție de Director al Diviziei de Retail Leasing în cadrul AFI Europe Romania, Roxana va coordona activitatea de închiriere a AFI Cotroceni, AFI Brașov, AFI Ploiești și a viitoarelor proiecte comerciale pe care AFI Europe le dezvoltă, precum centrul comercial de lângă AFI City sau viitorul retail park din Arad.

“Sunt încântată și totodată onorată să mă alătur echipei AFI Europe Romania, în poziția de Head of Retail Leasing. Mă bucur ca prin experiența și cunoștințele mele să pot contribui la dezvoltarea viitoare a diviziei AFI Retail și, prin urmare, la dezvoltarea întregii companii AFI Europe pe piața românească de real-estate”, a declarat Roxana Stănciulescu.