Românii cheltuiesc mai mulţi bani pe gadgeturi în weekend

telefoane_magazinApetitul românilor pentru cumpărături de telefoane mobile şi gadget-uri creşte la final de săptămână, potrivit QuickMobile, vânzările retailerului online fiind cu până la 25% mai mari în weekend. Dacă, în timpul săptămânii, valoarea medie a coşului de cumpărături de pe site-ul QuickMobile este de 800 lei, în weekend aceasta ajunge la 1.000 lei, iar traficul pe site creşte şi el cu 70% la final de săptămână, cei mai mulţi cumpărători provenind din Bucureşti, şi pe fondul promoţiilor.

“Faptul că au mai mult timp liber la dispo­ziţie şi sunt mai relaxaţi îi determină pe români să fie mai activi pe perioada weekend-urilor în ceea ce priveşte cumpărăturile de smartphones şi gadget-uri. Pentru a le veni în ajutor, la fiecare sfârşit de săptămână desfăşurăm online campania QuickEnd, prin care oferim reduceri medii de 25% la mai multe categorii de produse”, a declarat Tudor Ţiboc, General Manager QuickMobile.

Potrivit reprezentantului QuickMobile, campania QuickEnd sporeşte vânzările la fiecare sfârşit de săptămână, recordul de vânzări într-un singur weekend fiind de 400.000 lei. În zilele de sâmbătă şi duminică, reducerile pot ajunge şi până la 70%, iar produsele care înregistrează cea mai mare scădere de preţ în această perioadă sunt telefoanele mobile. De altfel, cele mai achiziţionate produse în perioada QuickEnd sunt tot telefoanele mobile, preferatele românilor fiind vârfurile de gamă, precum iPhone 6, Samsung Galaxy S6 sau Sony Xperia Z3.