Vânzări cu 300% mai mari de ATV-uri, motociclete, dar și scutere, skijet-uri și accesorii în 2020 față de anul anterior, arată cifrele ATVRom. Unul din 3 clienți și-a finanțat hobby-ul în pandemie prin soluția TBIPay, care oferă acces 100% online la împrumuturi, cu aprobare în doar 10 minute, cu un minim de documente și fără drumuri la bancă.

De la debutul pandemiei de Covid-19, vânzările de vehicule recreaționale au crescut în fiecare lună, atât ca număr de unități, cât și ca valoare, confirmând nevoia românilor pentru activități care să respecte măsurile de distanțare socială și de limitare a răspândirii coronavirusului. Parteneriatul dintre TBI și ATVRom a sporit cu succes vânzările și acest lucru se datorează în principal comodității soluției de finanțare TBIPay.

TBIPay face parte din portofoliul de soluții TBI, lider în acoperirea nevoilor financiare în regiunea Europei de Sud-Est, și oferă o experiență inovatoare de creditare. Cu TBIPay, clienții pot achiziționa ceea ce își doresc imediat, într-un proces simplu și rapid, și să plătească mai târziu, în rate potrivite bugetului personal, iar comercianții din orice domeniu își pot crește vânzările.

„Soluția TBIPay a avut o contribuție majoră la creșterea vânzărilor online de ATV-uri și alte vehicule recreaționale din portofoliul ATVRom în contextul pandemiei. TBIPay este o soluție care îi ajută pe comercianții parteneri TBI să vândă mai mult – atât în magazinele fizice, cât mai ales în cele online -, combinând astfel produsele financiare cu tehnologia”, spune Ionuț Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.