Rogalski Damaschin PR lansează #goodaffairs, companie specializată în Public Affairs

plesa_andreeaRogalski Damaschin Public Relations anunță crearea unei noi companii specializate în Public Affairs, cu scopul de a dezvolta strategii și soluții dedicate organizațiilor care își promovează în mod legitim interesele pe agenda publică.

Compania #goodaffairs este condusă de Andreea Pleșa, din poziția de Managing Partner. Cu o experiență de 25 de ani în politică și Public Affairs, Andreea Pleșa este unul dintre primii practicieni din România. Cariera sa de 5 ani într-un partid politic, urmată de cea la Fundația Soros România este completată de poziția de consultant la prima firmă de Public Affairs din România – Central Europe Consulting Government Relations, precum și de cea de Public Affairs Manager la Coca-Cola România și Director de Comunicare la UPC România. În ultimii ani, Andreea Pleșa a fost vicepreședinte de comunicare la Roșia Montană Gold Corporation.

Andreea Pleșa, Managing Partner și co-fondator al agenției #goodaffairs, a declarat: “În viziunea noastră, Public Affairs înseamnă diplomația unui business, într-o lume în care puterea se schimbă sub presiunea generației digitale, care își manifestă activ influența și dorința de participare la deciziile publice. Companiile, media și factorii de decizie sunt astăzi mult mai sensibili la nevoile societății. Rolul nostru este să interconectăm agenda de business cu cea a factorilor de decizie, cu cea a mass media și în final cu agenda socială pentru găsirea unei soluții în beneficiul tuturor părților. Viziunea noastră este aceea de a crea profit pentru societate prin practici responsabile de Public Affairs”.