Robert Pufan, Microsoft România: Procesele de lucru au loc înainte, în timpul, dar mai ales după o întâlnire virtuală

Robert Pufan, Microsoft România: Procesele de lucru au loc înainte, în timpul, dar mai ales după o întâlnire virtuală

Comunitatea MarketingManager.ro se întâlnește pe 10 februarie într-un webinar pe tema TEAMS – inovație în comunicare și marketing. Robert Pufan, Partner Technical Architect for Modern Work la Microsoft România, va vorbi despre Teams, soluție care permite integrarea platformelor de lucru într-o unealtă sigură și ușor de utilizat. Robert ne va arăta live un exemplu practic de setare și utilizare a unui spațiu de lucru modern.

Partenerul de discuții al lui Robert este Daniel Rusen, Director of Marketing & Operations la Microsoft România, iar moderatorul întâlnirii este jurnalistul Dorin Chioțea.

Evenimentul este organizat cu suportul Partenerilor: Alliance Healthcare, Alphega, Regina Maria-Rețeaua Privată de Sănătate și Davidoff Cafe. Participarea specialiștilor de marketing este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici.

MarketingManager.ro este o comunitate de business dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.