RisCo lansează Raportul Firma Mea

Incepand cu luna noiembrie 2015, RisCo ofera clientilor sai posibilitatea de a genera in mod gratuit raportul complet (financiar, de plati si juridic) al propriei firme. Prin aceasta initiativa, orice manager isi poate intari credibilitatea in fata clientilor si furnizorilor sai, prin prezentarea catre acestia a raportului firmei sale. Astfel, el poate obtine mai usor contracte in conditii de plata si cu preturi mai bune din partea clientilor. De asemenea, furnizorii vor fi incredintati ca au o relatie stabila si de lunga durata cu firma respectiva.

Raportul RisCo ofera o imagine obiectiva a oricarei companii din Romania, comparativ cu celelalte firme din acelasi sector de activitate. El contine informatii obtinute numai din surse oficiale si actualizate continuu. Raportul Firma Mea se genereaza automat pentru toate companiile care au un cont de client deschis la RisCo si poate fi vizualizat oricand de reprezentantii acestei firme care se autentifica pe cont.

Dragos Cabat, Managing Partner la RisCo, a declarat: “Dorim ca aceasta facilitate oferita tuturor clientilor nostri sa ajute la simplificarea relatiilor comerciale dintre firme si la sporirea increderii intre partenerii de afaceri. O piata cu mai putine riscuri de neplata se poate dezvolta mai rapid si aduce un nivel de profit mai mare pentru toti participantii. Raportul RisCo asigura o credibilitate sporita pentru firme, fiind o oglinda a riscului acestora in relatiile comerciale”.