Rețeaua Regina Maria semnează un parteneriat pentru dezvoltarea primului spital privat din Cluj-Napoca

Regina Maria IasiRețeaua de sănătate Regina Maria inițiază un proiect comun de dezvoltare a primului spital privat integrat la Cluj-Napoca – printr-o investiție totală de 15 milioane de euro. Spitalul, construit de la zero, urmează să fie finalizat în prima jumătate a anului viitor și reprezintă cea mai mare investiție a rețelei de sănătate din afara Bucureștiului.

Cu o suprafață de 7.000 mp, noul spital regional reprezintă un proiect de dezvoltare construit în totalitate după specificațiile Rețelei de sănătate Regina Maria. Acesta va aduce în Cluj-Napoca experiența și know-how-ul Regina Maria, devenind al cincilea spital al Rețelei.

Noul centru medical regional va oferi o gamă complexă de specialități medicale, axate pe chirurgia minim-invazivă laparoscopică, printre care: ginecologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică, ortopedie. În plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistică, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar și cameră de gardă.

„Deschidem seria investițiilor din acest an prin cel mai mare proiect Regina Maria din afara Bucureștiului – primul spital generalist, integrat, construit de la zero, în Cluj-Napoca. Decizia de a deschide această unitate medicală de excelență a venit natural, ca urmare a prezenței noastre de 8 ani în Cluj. Ne simțim foarte bine în Ardeal, iar pentru construcția acestui spital avem un partener solid, cu o reputație foarte bună, domnul Horia Ciorcilă. Îi mulțumesc că dezvoltăm împreună poate cel mai important proiect de pe segmentul serviciilor medicale din Ardeal. Vom crea peste 300 de locuri noi de muncă și suntem convinși că vom atrage echipe medicale cu experiență, orientate pe calitate și grija pentru pacient. Pentru noi, mai important decât orice rămâne promisiunea de a oferi același standard înalt de calitate în îngrijirea și siguranța pacientului”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Rețelei de sănătate Regina Maria.

În Cluj, rețeaua de sănătate Regina Maria operează deja două clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hâncu, un Centru de Medicina Muncii și un Centru de Kinetoterapie și Recuperare Medicală. De asemenea, Rețeaua reunește o echipă puternică de peste 100 de medici cu experiență pe toate specialitățile medicale.