Reteaua de policlinici REGINA MARIA se extinde, pentru a oferi acces mai usor si mai rapid tuturor pacientilor la servicii medicale de calitate.

Incepand cu jumatatea lunii mai, pacientii din Bucuresti si nu numai, au acces in noua policlinica REGINA MARIA Perla. Situata central (Calea Dorobantilor nr. 126-130, sector 1), Policlinica Perla are 13 cabinete medicale si ofera acces la aproape 20 de specialitati medicale, printre care: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie generala, Dermatologie, Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Gastroenterologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie, etc. De asemenea, pune la dispozitia pacientilor investigatii ecografice si investigatii de specialitate, precum: EKG repaus, spirometrie, audiometrie, dar si un cabinet de recoltare analize de laborator.

Policlinica Ploiesti este amplasata in centrul orasului – Bulevardul Republicii Nr.6, Bloc 33, parter. Pacientii pot beneficia de servicii medicale din peste 15 specialitati, investigatii ecografice dar si recoltare analize de laborator.

Policlinica Slatina se afla pe Bd. Al. I. Cuza, Bl. FA21, parter si ofera servicii medicale din aproape 20 specialitati medicale, investigatii ecografice, investigatii de specialitate si recoltare analize de laborator.

Detalii privind programul, dar si listele complete de servicii medicale oferite sunt disponibile pe pagina fiecarei policlinici in parte.

In momentul programarii, pacientii care beneficiaza de abonament sau asigurare medicala au obligatia sa verifice conditiile de accesare a serviciilor din noile locatii, precum si costul acestor servicii.