Reţeaua de francize imobiliare RE/MAX se extinde cu şapte birouri

Reţeaua de francize imobiliare RE/MAX România se extinde cu încă şapte birouri pe plan local. Cele şapte francize sunt achiziţionate integral de un antreprenor român, rezident în Portugalia, care s-a hotărât să pună bazele unui business în ţara natală, alegând sistemul RE/MAX fără a avea experienţă anterioară în imobiliare.

Potrivit datelor RE/MAX România, doar 20% dintre francizaţii brandului pe plan local au activat anterior în acest domeniu.

Ştefan Csordaş, owner a reţelei de birouri RE/MAX Gold, a declarat: “Fiind rezident în Portugalia, unde RE/MAX este un brand foarte cunoscut, şi având colaborări cu agenţiile încă din anul 2014, m-a atras modelul de lucru, avantajele reţelei şi regulile după care funcţionează. Între timp, eu şi soţia mea ne-am hotărât să începem un business şi în ţara natală, iar căutând informaţii online despre prezenţa acestui brand în ţară, am observat că nu există birouri în toate oraşele. Aşadar, ne-am propus să creăm o reţea de mai multe agenţii, pe modelul celor întâlnite în Portugalia, am luat legătura cu reprezentanţii RE/MAX România şi am achiziţionat, până în prezent, şapte francize”, arată comunicatul.

În prezent, RE/MAX Gold are cinci birouri deja funcţionale în Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad şi Timişoara, în care activează peste 20 de membri.