Reţeaua de comunicare şi marketing medical IPG Health îşi extinde prezenţa în România

IPG Health, reţea globală de comunicare şi marketing medical, formează o alianţă strategică cu Brain & Heart Communications din România, oferind astfel sprijin clienţilor globali în extinderea business-ului pe pieţele din România şi din Europa Centrală şi de Est. Ca urmare a afilierii, agenţia se numeşte McCann Health Brain & Heart.

Procesul de afiliere este parte din demersul mai larg al IPG Health de a oferi resurse şi expertiză clienţilor săi.

Ruxandra Vasilescu, Managing Director McCann Health Brain & Heart, spune: „Viziunea noastră este să creăm comunicarea medicală integrată de care este nevoie în CEE pentru adopţia şi lansarea de noi produse, tehnologii sau servicii de sănătate. Echipa este definită de o «obsesie sănătoasă» de a transforma oportunităţile de business în acţiuni de informare, educare şi engagement al publicului”.

Lista de clienţi ai McCann Health Brain & Health include organizaţii medicale, începând cu companii farmaceutice globale până la producători de device-uri medicale şi furnizori de servicii medicale. Agenţia este unul dintre hub-urile regionale ale reţelei din Europa Centrală şi de Est.