Rețeaua de clinici dentare Dr. Leahu anunţă deschiderea primei clinici în afara ţării, la Londra. Clinica se numeşte Implant Expert Liverpool Street şi a început activitatea pe 9 noiembrie. Până în prezent, Ionuţ Leahu a investit 400.000 de lire sterline în clinica din Londra, suma atrasă în urma emisiunii de obligaţiuni pe sistemul alternativ de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti.

La clinica din Londra lucrează 12 oameni, dintre care şase sunt medici. Printre serviciile oferite la clinica londoneză se numără: implanturi dentare, dinți ficși într-o zi, estetică dentară, aparate dentare, albire dentară profesională, chirurgie orală, tratament parodontită, radiologie digitală.

„Am dorit să exportăm rețeta care a stat la baza dezvoltării noastre – servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe – către piețe cu potențial mare, iar după o prospectare atentă, clinica din Londra a devenit prima noastră investiție internațională. Avem oportunitatea de a-i aduce împreună pe specialiștii noștri, alături de cei din Marea Britanie, și de a construi pentru binele pacienților. În aceeași măsură, ne urmăm misiunea de a veni aproape de pacienții români de pretutindeni, iar în Londra avem o comunitate închegată care, într-o mică măsură, ne accesa deja serviciile la venirea temporară în țară”, spune Ionuț Leahu, CEO și fondator al clinicilor dentare Dr.Leahu.

Reţeaua Dr. Leahu e prezentă în şapte orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea și Iași) şi la Londra. Vorbim, în total, despre 96 de cabinete deservite de o echipă formată din peste 350 de angajați, dintre care 118 medici și cinci specialiști în anestezie generală.