CCC, unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte din Europa Centrală și de Est, a lansat aplicația mobilă și Clubul CCC în România. Retailerul marchează astfel încă un pas în dezvoltarea canalului de e-commerce pe piața locală, după inaugurarea magazinului online, la mijlocul lunii martie 2020.

După lansările anterioare din Cehia, Slovacia, Ungaria și Austria, România este cea de-a cincea piață străină în care aplicația mobilă CCC este disponibilă. Este o platformă digitală gratuită care poate fi descărcată din Google Play și App Store. Aplicația vine în completarea modelului de vânzări multi-channel, combinând canelele online și offline.

Aplicația oferă suport adițional canalului e-commerce, urmând trendul crescător al cumpărăturilor mobile, și totodată sprijină și vânzările din magazinele staționare. Este un proiect deja apreciat de către consumatorii din România, în special în rândul target grupurilor de tineri, iar de la lansarea de săptămâna trecută și până acum aplicația a fost instalată de aproape 20.000 de utilizatori.

„Din ce în ce mai mulți retaileri adoptă transformări digitale avansate, urmărind creșterea canalelor online de vânzare și crearea unei experiențe consistente de cumpărare pentru consumatori. Pandemia și restricțiile au accelerat aceste procese. Lansarea deopotrivă a aplicației mobile și a Clubului CCC consolidează prezența grupului pe una dintre piețele cheie unde compania CCC operează. Suntem convinși că utilizatorii români vor aprecia ultimele funcționalități ale aplicației, care îmbunătățesc experiența de cumpărare zi de zi”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Aplicația CCC facilitează cumpărăturile online cu ajutorul funcționalităților moderne precum ‘Căutare Vizuală’ (căutarea produselor pe baza unei fotografii de produs) sau ‘Descoperă’ (like/dislike). Clienții pot, de asemenea, să verifice disponibilitatea produselor în magazinele fizice sau să găsească magazinul cel mai apropiat din zonă. Utilizatorii au acces la ofertele promoționale online și din magazine.

În același timp, prin intermediul aplicației, utilizatorii se pot înscrie în Clubul CCC disponibil digital pe platforma CCC. Cei care vor să devină membri ai Clubului CCC se pot înregistra în aplicație și pot utiliza versiunea mobilă a cardului de loialitate.