Retailerul de articole sportive GRID a deschis magazin în Shopping City Târgu-Mureş

Retailerul de articole sportive GRID, deţinut de antreprenorul român Popa Nicolae, a deschis cel de-al nouălea magazin al reţelei locale în centrul comercial Shopping City Târgu-Mureş, finalizat la începutul acestui an de NEPI-Rockcastle.

Investiţia în deschiderea noului magazin GRID de la Târgu-Mureş, cu o suprafaţă utilă de 73 mp, a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spaţiului şi costul produselor. În total, anul acesta, investiţia pentru expansiunea reţelei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro, iar planurile de extindere nu se vor opri aici, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Brandul GRID a fost lansat pe piaţă în 2018, iar până în prezent are deschise magazine în oraşele Piteşti, Craiova, Galaţi, Bacău, Târgu-Jiu, Timişoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea şi Târgu-Mureş. Various Brands şi GRID sunt două branduri de retail ce vând pe piaţa locală încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii sport, fiind înfiinţate de antreprenorul român Popa Nicolae.