O nouă întâlnire online EcoForum, organizată în cadrul comunității reprezentanților din administrația publică va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 14.00. Tema acestei întâlniri va fi discutată împreună cu invitații zilei: Raul Pop (Secretar de stat, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor), Valentin Negoiță (Președinte Asociația ECOTIC), Dragoș Călugăru (Director general ECOTIC), Diana Trifu (Responsabil Comunicare și Campanii ECOTIC), Sabina Pîrvulescu (Director operaţional ECOTIC), Constantin Toma (Primar al Municipiului Buzău).

Participarea reprezentanților din administrația publică centrală și locală este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.administratie.ro/webinar-ecoforum-ed-2/.

Persoanele care doresc să prezinte bune practici din domeniul colectării deșeurilor electrice și electronice din zona/orașul lor, sunt invitate să trimită o scurtă descriere pe adresa diana.trifu@ecotic.ro până pe 25 mai. În funcție de timpul disponibil, vom anunța persoanele care vor avea o intervenție în cadrul webinarului din data de 27 mai (fiecare intervenție va fi de maxim 3 minute), urmând ca celelalte intervenții să aibă loc în următoarele webinarii.

EcoForum este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Oameni și Companii, împreună cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în cadrul portalului specializat Administratie.ro.

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.