Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a inaugurat cea mai mare și mai modernă policlinică din Cluj – Policlinica Eremia Grigorescu, printr-o investiție de aproximativ 4,5 milioane de euro, într-un efort susținut de a-și întări poziția de lider în furnizarea de servicii medicale de înaltă calitate în regiune. Astfel, începând cu luna septembrie Policlinica E. Grigorescu aduce sub același acoperiș serviciile medicale furnizate anterior în Policlinicile Pasteur și Muzeului.

Policlinica Eremia Grigorescu este o investiție strategică ce vizează consolidarea si dezvoltarea echipei medicale multidisciplinare din Cluj, simplificând totodată și circuitului interdisciplinar pentru pacienții cu patologii complexe. Totul într-un spațiu nou, cu infrastructura și condiții ultra moderne. Regina Maria iubește Clujul, iar acest lucru se traduce prin mai mult de 1.000 de angajați și colaboratori care deservesc anual peste 100.000 de pacienți unici și peste 70.000 de abonați. Responsabilitatea rolului de lider în calitatea serviciilor oferite pacienților noștri ne obligă să evoluăm constant și să ne dedicăm oferirii de îngrijiri medicale accesibile și eficiente  pentru comunitatea noastră”, a declarat Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

În cei 2.000 de mp, Policlinica E. Grigorescu acomodează 45 de cabinete care acoperă 40 de specialități medicale diferite, având capacitatea de a le oferi pacienților acces la investigații complexe, multe dintre ele cu posibilitate de decontare prin CAS. Peste 150 de medici își pun priceperea și experiența în beneficiul celor aproximativ 550 de pacienți care zi de zi accesează servicii medicale în locație.

Policlinica E. Grigorescu reunește Centrul de Expertiză în Nutriție și Obezitate (C.E.N.O.) – inaugurat în primăvara lui 2023; Centrul pentru Sănătatea Cuplului și Centrul de Hematologie Oncologică. De asemenea, pacienții vor găsi aici și Centrul de Endometrioză, dar și Centrul de Menopauză și Anti-aging.

„Policlinica E. Grigorescu este o dovadă în plus a angajamentului nostru de a oferi pacienților din Cluj și din regiune acces la îngrijiri medicale de vârf și de a îmbunătăți experiența acestora în cadrul clinicilor noastre. De asemenea, relocarea celor două policlinici – Pasteur și Muzeului – precum și asigurarea unei capacități suplimentare în noua locație ne va permite să răspundem adresabilității în continuă creștere a comunității din Cluj-Napoca”, susține Marius Moldovan, Directorul Campusului Medical Regina Maria Cluj.

Investițiile din ultimii ani realizate de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în infrastructura medicală din Cluj se ridică la peste 30 de milioane de euro, în scopul dezvoltării unui ecosistem medical complet pentru pacienții din întreaga regiune centrală a României.

Policlinica E. Grigorescu și-a deschis încă din luna septembrie porțile pentru toți pacienții din Ardeal și oferă servicii clinice complete. Aceasta funcționează în Str. Iancu de Hunedoara nr. 32, Cluj.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 16 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 27 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 800.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit mai multe de 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.