Pe 16 septembrie, începând cu ora 10.00, are loc întâlnirea organizată de Microsoft, la care vor participa rectorii a patru dintre cele mai importante și mai mari universități din țară.

Prof. Univ. Dr. Daniel David, Prof. Univ. Dr. Mihnea Costoiu, Prof. Univ. Dr. Marian Preda și Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei vor vorbi în cadrul unui dialog moderat de către Andreea Bulisache, National Technology Officer la Microsoft România despre cum se poate construi un ecosistem digital în educație, în contextul actual. Ei vor împărtăși cu participanții modul în care organizațiile pe care le conduc au abordat procesul de transformare digitală, dar și despre soluțiile tehnice și de resurse umane necesare pentru a depăși această perioadă.

Vor fi alături de ei profesori din învățământul preuniversitar, reprezentanți ai ONG-urilor care promovează incluziunea digitală în educație și furnizori de soluții și tehnologie pentru învățământ.

Microsoft Envision – Inovație în educație: Învățământul în era digitală este un eveniment online și se va desfășura în limba română, pe platforma Microsoft Teams. Întâlnirea se adresează conducerii și specialiștilor IT din universitățile din România, precum și managementului și profesorilor din învățământul preuniversitar. Participarea este gratuită, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului de înregistrare.

Informații suplimentare despre agenda întâlnirii și formularul de înscriere sunt disponibile aici.