Divizia de magazine a grupului Agricola Bacău, unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii, este condusă începând cu 15 ianuarie 2018 de Răzvan Radu, un manager executiv care vine la vârful companiei Agricola Magazine printr-un mandat din partea companiei de audit financiar BDO Business Advisory.

„Noul Manager Executiv, Răzvan Radu, face parte din echipa de consultanţi seniori ai BDO Business Advisory, deţine o certficare internaţională în consultanţă de management şi are o experienţă în management operaţional dobândită atât ca manager pe diferite nivele în companii cum ar fi Danone sau L’Oreal, cât şi în diferite proiecte desfăşurate la companii din zona antreprenorială şi corporativă”, se arată în comunicatul emis de Agricola Bacău.

Răzvan Radu lucrează pentru Agricola Magazine de aproape un an, ocupând iniţial poziţia de consultant fiscal, fiind mâna dreaptă a fostului administrator Agricola Magazine, Irina Comănescu – managerul pe care îl înlocuieşte. „Răzvan Radu lucrează cu noi de aproape un an, timp în care s-a familiarizat cu business-ul nostru şi am toată încrederea că îl va remodela cu eficienţă, în trendul evoluţiei pieţei de retail”, a declarat Grigore Horoi, preşedintele grupului de firme Agricola.

Irina Comănescu, fostul administrator şi director al companiei Agricola Magazine, rămâne în managementul grupului Agricola, preluând funcţia de manager al departamentului Controlling al grupului de firme Agricola.

Compania Agricola Magazine operează 29 de magazine ale grupului Agricola, cu afaceri de peste 28 mil. lei în 2016, potrivit datelor publice. Pentru Agricola Magazine lucrau în 2016 peste 160 de salariaţi.