Mega Image îşi consolidează echipa financiară prin recrutarea lui Răzvan Munteanu în rolul de Chief Financial Officer (CFO), care va face parte atât din Comitetul Executiv al Mega Image, cât și din echipa de Management Financiar Ahold Delhaize Europa. Acesta a preluat rolul de CFO de la Hadewych Vermunt, care se alătură echipei Delhaize Le Lion, Belgia, în calitate de CFO.

Mega ImageRăzvan are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul financiar, iar până de curând a deținut responsabilitatea financiară pentru mai multe țări din Europa de Est, printre care România, Grecia și Bulgaria, din funcția de Cluster CFO al grupului Sandoz, pentru regiunea de Est.

Înainte de preluarea acestei funcții, a fost Country CFO în cadrul Novartis România și Sandoz România. Și-a început cariera la Unilever în România, iar apoi a preluat roluri internaționale în cadrul aceluiași grup în Olanda și Regatul Unit al Marii Britanii. Răzvan a absolvit un program de Executive MBA al Vienna University of Economics and Business.

„Am urmărit în ultimii ani, din exterior, povestea Mega Image și mă simt onorat să fac acum parte din echipa care a contribuit la dezvoltarea cu succes a business-ului. Mă alătur organizației cu încrederea că vom continua să construim și să creștem împreună”, spune Răzvan Munteanu.